Friday, March 9, 2007

COMORILE PRIETENIEI

Scrisori din Inima



Cateodata este greu, sa fim directi si sa spunem prietenilor nostri cat de mult ii iubim si ii apreciem. S-ar putea sa ne simtim stangaci, exprimandu-ne sentimentele cele mai adanci, chiar si celui mai apropiat si drag prieten, deoarece nu este ceva obisnuit. S-ar putea sa ne impotmolim sau fastaci cand facem acest lucru, sau poate sa ne fie frica ca i-am putea face pe ei sa se fastaceasca. Chiar si asa, toti avem acele momente cand ne dam seama cat de norocosi suntem sa avem prietenii pe care-i avem, si s-ar putea sa ne dorim foarte mult sa ne exprimam recunostiinta. In plus, ar putea fi pentru prietenii nostri o binefacere grozava in a fi destinatarii aprecierii noastre. In astfel de cazuri, scrierea unei scrisori ne poate ajuta sa spunem ceea ce vrem sa spunem fara a fi timizi. In plus, o scrisoare ii acorda prietenului vostru timpul necesar de a lua in consideratie iubirea voastra si a avea darul de a putea sa o reciteasca din cand in cand.

Cand v-ati asezat sa-i scrieti prietenului vostru, stati un moment si tineti cont de cele mai valoroase calitati ale prieteniei voastre. Ar putea fi faptul, ca intotdeauna radeti cand vorbiti, sau ca va simtiti in masura de a le incredinta cele mai grave probleme ale voastre si intotdeauna terminati, prin a va simti mult mai bine din orice. Ar mai putea fi vorba si despre noile idei si experiente pe care le-ati trait de-alungul prieteniei voastre. Orice ar fi, chiar gasiti momentul ca sa exprimati fata de prietenii vostri, unica lor influenta ce o au asupra vietii voastre. Nu trebuie sa folositi cuvinte mari sau metafore fanteziste; aveti nevoie doar de a le scrie din inima in asa fel incat prietenii sa simta aceasta din cuvintele voastre.

Scrisorile, care obisnuiau sa fie intr-un fel obisnuite, sunt acum rare. O scrisoare scrisa de mana constituie un dar minunat, pentru a fi intotdeauna pretuita. O puteti pur si simplu trimite sau inmana. Indiferent ce metode alegeti, cu siguranta, scrisoarea voastra va fi primita si pretuita din toata inima.

Acest articol este primit de la editura " For you "

No comments: