Monday, February 25, 2008

Minunile, minunile pot fi ADEVARATE..

Povestea care urmeaza este legata de cursul de GI GONG (CI CUNG ) pe care l-am facut cu maestrul LIN KAI TING.
Unul dintre oamenii deosebiti pe care i-am cunoscut de curind, mi-a recomandat, pt rezolvarea problemelor de sanatate sa fac acest curs. Nu mi-a spus prea multe, dar pt. ca aveam incredere in el, i-am urmat sfatul si am mers la curs.
Cursul a durat timp de o saptamina, cu fiecare zi simtind cum ceva se intimpla cu mine.
Ceva bun, ceva vindecator, o energie speciala, care era emanata de catre maestru.
M-am informat ca sa imi dau seama ce se intimpla. Am aflat ca maestrul este presedintele Federatiei Romane de CI CUNG, ca a venit prima oara in Romania in anul 1992, cind a avut ca primi elevi doar 7 oameni. Printre ei se afla si Stefan, cel care mi-a recomandat cursul. Intre timp, oamenii care au avut incredere in maestru au creat Federatia Romana de QI GONG, careia i-am dat numele maestrului, QILIN GONG
Federatia are acum filiale in mai multe alte orase ( Baia Mare, Bucuresti, Cluj, Galati, Oradea, Sibiu, Vilcea )si organizeaza in fiecare an o tabara la Sovata.
Ce face de fapt ci cungul ? Este o STIINTA a VIETII SI SANTATII, provenind din China, radacinile sale avind peste 7.000 ani.
Sistemul de tehnici, predate de catre maestru,insusite de catre elevii sai care au devenit la rindul lor INVATATORI, este menit sa pastreze sau sa reinstaleze SANATATEA.
In timpul cursului s-au intimplat adevarate " minuni ". Stiam, auzisem ca sunt posibile, dar niciodata nu am asistat la astfel de vindecari in masa..
Au fost oameni, un grup de 12-15 oameni invitati pe scena ( care au fost testati de catre medici tot timpul ) carora li s-au diminuat substantial sau le-au disparut complet tumori, aflate in diferite locuri ale corpului.
Cei din sala, cu probleme similare au fost invitati sa isi efectueze din nou analizele, dupa curs, sa vada ce efecte s-au produs.
Efectele le-a simtit fiecare participant, prin starea de bine, de imbunatatire a sanatatii, de a te simti mai tinar, mai frumos, mai natural, mai ENERGETIC.
Da, mai ENERGETIC, pt ca asta este esenta cursului, acumularea si sporirea ENERGIEI
( QI ). ENERGIA a fost transmisa din abundenta de catre maestru, metodele sale avind drept scop invatarea tehnicilor de imbunatatire a propriei energii.
S-au spus " povesti minunate si adevarate " si de catre participantii din alte tari ( Norvegia, Italia, etc. ) legate de vindecarile facute de maestru pe membrele rupte care necesitau operatii cu fel de fel de " suruburi " pt a readuce oamenii la stare initiala, " suruburi " care nu au mai fost necesare, vindecarea efectuindu-se in doar citeva ore sau zile.
Ceea ce este minunat, cu adevarat minunat, este dorinta tuturor, incepind cu maestrul si continuind cu cei care i-au fost si ii sunt studenti de a DARUI, de a INVATA pe oameni ca propria lor sanatate, nu depinde decit de ei, ca toata puterea si energia vindecatoare este in ei... ca nu trebuie decit sa stie ACTIONA...
Doamna Monica, cea care a tradus cu o gratie innascuta, cea care a manifestat de-a lungul intregului curs o iubire si o " stiinta " de a fi mereu alaturi de
"celalalt " a facut un apel la medici, atit cei prezenti cit si cei interesati, sa ajute la analizarea si sistematizarea datelor care s-au strins in tot acest timp privind vindecarile.
Cursul s-a incheiat, dar energia mi-a ramas si am invatat si continui sa invat ca starea de bine, starea de sanatate poate fi mereu in fiecare dinte noi.
Valentina Lazar

No comments: